Zorgsector

Ook als woonzorgcentrum, ziekenhuis, rusthuis, kinderdagverblijf of bejaardentehuis kan u op ons rekenen wanneer u uw klanten een comfortabel terras wilt aanbieden. We verkopen o.a. windschermen, parasols, pergola’s,… en hanteren voor de zorgsector steeds dezelfde strenge vereisten die ook verwacht worden van een horeca terras.

Genieten van een wind- en regenvrij terras ? Ook de zorgsector wil dit comfort aanbieden aan haar patiënten en hun bezoekers om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Niets is immers heilzamer dan genieten van de eerste zonnestralen, beschermd tegen wind en regen. Een mooi terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering. Een investering die rendeert.

Stel u daarom niet tevreden met eender welk terras, maar ga voor schoonheid, gecombineerd met kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst Terrassen Van Hoof, sinds 1947 actief en vandaag de dag de onbetwiste marktleider in België op gebied van windschermen, pergola’s en parasols.

Alle grote Belgische brouwers schenken ons hun vertrouwen, net zoals verschillende ziekenhuizen, rusthuizen en kinderdagverblijven. Dit omwille van de snelle en uitmuntende service gekoppeld aan de superieure kwaliteit van onze producten.

Tracht u ook het verblijf van uw patiënten en bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel niet, contacteer ons, wij komen graag bij u langs voor een deskundige uitleg en een vrijblijvende offerte.