Al sinds 1947 produceren we bij Van Hoof windschermen, pergola’s, parasols en houten vlonders voor de horeca. Alle terrasschermen kunnen voorzien worden van de nodige publiciteit, net zoals iedere parasol of pergola. Uw windscherm en bij uitbreiding uw hele terras zijn hét uithangsbord voor uw horeca zaak en bij Van Hoof helpen we u graag om dit alles perfect te realiseren.

Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen waardoor u extra inkomsten genereert. Een terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering. Een investering die moet presteren voor u.

Stel u daarom niet tevreden met eender welk terras, maar ga voor schoonheid en kwaliteit. Voor uw zaak koos u toch ook het beste, waarom niet voor uw terras? En dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst TERRASSEN Van Hoof.

Van Hoof is actief sinds 1947 en vandaag de onbetwiste markleider in België op gebied van windschermen, pergola’s en parasols. Alle grote Belgische brouwerijen en steden schenken ons hun vertrouwen. Dit omwille van de snelle en uitmuntende service gekoppeld aan de superieure kwaliteit van onze producten.

Wenst u ook een terras dat presteert ? Aarzel niet, ontdek onze producten en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of ons advies !