Particulier

Hoewel ons cliënteel voornamelijk bestaat uit horeca zaken, kan u bij ons ook tuinparasols, windschermen of een pergola kopen voor bij u in de tuin. Daarnaast kunnen we ook uw balkon voorzien van een parasol, pergola, zonnescherm of windscherm.

Is uw terras een echt verlengstuk van uw woning? Profiteert u ook graag in alle vrijheid van het buitenleven, en dit het hele jaar door? Het kan zeker: eis van uw zonneschermen, windschermen, tuinparasols of pergola dezelfde prestaties die men in de horeca gewoon is.

Bij Van Hoof leveren we immers niet alleen aan horecazaken, ook wanneer u uw tuin wilt verfraaien met een van onze producten dan is dit mogelijk. Op dezelfde wijze kunnen we verder ook uw balkon voorzien van een gepaste parasol, een pergola, een zonnescherm of een windscherm.

Stel u hierbij niet tevreden met eender welk product, maar ga voor een fraai, duurzaam en kwaliteitsvol product. Dat zoiets niet duur hoeft te zijn, bewijzen we met Terrassen Van Hoof al sinds 1947. Vandaag de dag zijn we de onbetwiste markleider in België op het gebied van windschermen, pergola’s en parasols.

We kunnen desgewenst op maat werken en hebben doorgaans een oplossing voor ieder probleem. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een mobiel windscherm dat u uit uw tuin kan verwijderen wanneer u het niet nodig heeft.

Of had u liever een extra stevige of grote tuinparasol gewenst? Wij kunnen elke parasol leveren die voldoet aan uw behoeften. Ook als het gaat om uw tuin of balkon hanteren we dezelfde strenge standaarden die gevraagd worden in het veeleisende horeca milieu.

Wenst u ook kwaliteit en duurzaamheid aan de beste prijs ? Aarzel niet langer en contacteer ons vandaag nog!